Nuorten liikunta

TYTTÖJEN JA POIKIEN LIIKUNTAKERHO 1-3 luokkalaisille

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LIIKUNTAKERHO

Eskari-kolmosluokkalaisten liikuntakerho

Eskari-kolmosluokkalaisten liikuntakerho järjestetään keskiviikkoisin klo 17.00-17.50 liikuntasalissa. Myös ulkokertoja on ohjelmassa. Lisäksi vahvistamme uintitaitoja ja  käymme syksyn aikana kolme kertaa Ulpukassa uimassa (opetusta ja vapaata aikaa). Kerhossa kohennetaan perusliikuntataitoja leikkien ja pelien avulla. Kerho on tarkoitettu tytöille ja pojille. Liikuntakerhon ensimmäinen kokoontuminen on ke 6.9. koulun pihalla.

 

LIIKUNTAKERHOON ILMOTTAUTUMINEN

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PERHELIIKUNTATUNTI

Perheliikuntatunti on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Perheliikuntatunnin aikana lapsi liikkuu oman vanhempansa kanssa yhdessä. Syksyn aikana luvassa on mm. farmers golfia, sählyä, temppuilua jne. Tarkemman ohjelman löydät nettisivuilta. Voit myös ilmoittautumisen yhteydessä toivoa, millaisia liikuntajuttuja haluaisit perheliikuntatuntien aikana tehdä.

Perheliikunnan ensimmäinen kokoontuminen on sunnuntaina 3.9. klo 17.00 Rymättylän koulun pihalla. Toiminta jatkuu aina sunnuntaisin 10.12. saakka. Perheliikunta järjestetään, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 10 lasta ja aikuista ja salitunnit ovat liikuntasalissa sunnuntaisin klo 17.00-18.00.

 

PERHELIIKUNTATUNTIIN ILMOTTAUTUMINEN

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LASTEN YLEISURHEILU- JA JUOKSUKOULUUN ILMOTTAUTUMINEN

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LIIKUNTALEIKKIKOULU

Onnistumisen elämyksiä liikuntaleikkikoulussa
Liikuntaleikkikoulun tunneilla liikutaan monipuolisesti käyttäen apuna omaa kehoa, telineitä, välineitä ja palloa. Monipuolisen sisällön kautta lapsi saa hyvän pohjan lajitaitojen oppimiseen. Liikuntaleikkikoulu ei ole mihinkään lajiin sidottu, eikä siellä harjoitella mihinkään tiettyyn lajiin. Liikuntaleikkikoulun ohjaaja on koulutettu, mikä takaa laadun ja turvallisuuden.

Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan. Tuntien sisältö on rakennettu lapsen liikunnallisen kehityksen pohjalta yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Lasten perusliikuntataidot kuntoon
Liikuntaleikkikoulun ehdoton valtti on lapsen liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut suunnitelmalliset tuntiohjelmat ja koulutettu aikuinen ohjaaja. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii monipuolisesti liikunnan perustaidot ennen kouluikää ja lajitaitojen harjoitteluun siirtymistä.

Suosittu ja toivottu liikuntaleikkikoulu alkaa jälleen kesätauon jälkeen!

Kokoontumispäivä on tiistai ja kokoontumispaikka on Rymättylän koulun liikuntasali:

  • klo 17.15-18.00  3-4-vuotiaat
  • klo 18.00-18.45 5-6-vuotiaat

Liikuntaleikkikoulun kausi on 12.9.-12.12. Toiminnassa on myös ulkokertoja, mutta ohjaaja ilmoittaa niistä tarkemmin.

Molempien ryhmien ohjaajana on Anniina Hämäläinen ja apuohjaajana on Nana Söderholm. Ilmoittautuminen nettisivujen kautta.

RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ


 

LASTEN YLEISURHEILU- JA JUOKSUKOULU

Lasten yleisurheilu- ja juoksukoulu järjestetään, mikäli vähintään 10 lasta ilmoittautuu mukaan (ilmoittautumiset 8.9. mennessä). Koulu on tarkoitettu 1-4-luokkalaisille tytöille ja pojille ja kokoontumispäivä on tiistai. Ulkokautena kokoonnutaan klo 18.00 ja salikautena klo 19.00- 20.00 liikuntasaliin. Ilmoittautuminen nettisivujen kautta.  Jos ilmoittautumisia tulee riittävästi, yleisurheilu- ja juoksukoulu alkaa tiistaina 12.9., ilmoittautuneille lähetetään tietoa sähköpostilla.