Lapsille

IPANARIEHA keväällä 2020 - 11.1. alkaen

 

Alle kouluikäisille ja heidän perheilleen järjestetään Rymättylän liikuntasalissa Ipanarieha lauantaisin klo klo 14.00 – 15.30. Ipanariehaan voi alle kouluikäisen lapsen kanssa tulla myös hänen kouluikäiset sisarukset. Huoltaja on vastuussa lapsista Ipanariehan ajan ja on myös lasten touhuissa mukana. Ipanarieha on maksutonta. Ipanariehassa on käytössä jättitramboliini, airtrack, pehmopalikat, köydet, renkaat ja paljon muita mukavia liikuntavälineitä.


 

LIIKUNTAKERHO keväällä 2020

Eskari-kolmosluokkalaisten liikuntakerho

Liikuntakerho, jossa liikutaan monipuolisesti ulkona ja sisälle järjestetään keskiviikkoisin klo 17.00-17.50. Ensimmäinen kerta kevätkaudella 8.1.

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ!

HLYT keväällä 2020

Eskari-kolmosluokkalaisten sähly

keskiviikkoisin klo 18.00-18.50 koulun liikuntasalissa, kevätkauden ensimmäinen kerta 8.1. Ota mukaasi oma maila ja suojalasit (jos sinulla on sellaiset) ja sisäpelikengät. Näitä kaikkia löytyy myös Soihdun kaapista, jos sinulla ei välineitä vielä ole.

 

3-6-luokkalaisten sähly

torstaisin klo 18.00-18.50 koulun liikuntasalissa, ensimmäinen kerta to 9.1. Ota mukaasi oma maila ja suojalasit (jos sinulla on sellaiset) ja sisäpelikengät.  Näitä kaikkia löytyy myös Soihdun kaapista, jos sinulla ei välineitä ole. 

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIIKUNTALEIKKIKOULU keväällä 2020

Onnistumisen elämyksiä liikuntaleikkikoulussa
Liikuntaleikkikoulun tunneilla liikutaan monipuolisesti käyttäen apuna omaa kehoa, telineitä, välineitä ja palloa. Monipuolisen sisällön kautta lapsi saa hyvän pohjan lajitaitojen oppimiseen. Liikuntaleikkikoulu ei ole mihinkään lajiin sidottu, eikä siellä harjoitella mihinkään tiettyyn lajiin. Liikuntaleikkikoulun ohjaaja on koulutettu, mikä takaa laadun ja turvallisuuden.

Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan. Tuntien sisältö on rakennettu lapsen liikunnallisen kehityksen pohjalta yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Lasten perusliikuntataidot kuntoon
Liikuntaleikkikoulun ehdoton valtti on lapsen liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut suunnitelmalliset tuntiohjelmat ja koulutettu aikuinen ohjaaja. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii monipuolisesti liikunnan perustaidot ennen kouluikää ja lajitaitojen harjoitteluun siirtymistä.

Liikuntaleikkikoulun kevätkausi 14.1.-12.5.2020

Liikuntaleikkikoulun ohjaajana toimii Anniina Hämäläinen ja apuohjaaja.  Liikuntaleikkikouluryhmiä on kaksi:

  • klo 17.15-18.00    3-4 -vuotiaat
  • klo 18.00-18.45    5-6 –vuotiaat

Lisätiedot ohjaaja Anniinalta, 041 5477581.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ