Lenkkikaverit

Lenkkikaverit patikoimassa Aaslalla. Vierailtiin myös Karhuvuorella

LENKKIKAVERIT keväällä 2020

Lenkkikaveritoiminta jatkuu jälleen keväällä.

kokoontuu maanantaisin klo 18.00 yhteisen liikunnan pariin. Tule mukaan, jos sinua kiinnostaa mukava seura ja monipuolinen liikunta. Kevätkauden ensimmäinen kerta ma 13.1. klo 18.00, jolloin ohjelmassa on kinkunsulatusjumppa liikuntasalissa.

ILMOITTAUTUMINEN

Vesihölkkää Nuikonlahdessa
Mukavaa liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa.
Lenkkikaverit retkellä sianpääjärvellä
Lenkkikaverit patikoimassa Aaslalla. Vierailtiin myös Karhuvuorella

LENKKIKAVERIT

Lenkkikaveritoiminta on tarkoitettu aikuisille naisille ja miehille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa mukavassa seurassa. Kokoonnumme viikottain yhteisen harrastuksen pariin ja harrastettaviin lajiin voit vaikuttaa kirjoittamalla toiveet ilmoittautumisen yhteydessä. Lenkkikaverit kokoontuvat maanantaisin joko sisälle liikuntasaliin tai ulos ulkoliikuntaan.

Anita Pajula hölkkää uudessa hölkkähatussa, joita on tilattu lisää myös muille hölkkääjille. Haluamme näkyä vedestä...
Farmers golffia
Pyöräretkellä