Lenkkikaverit

Lenkkikaverit patikoimassa Aaslalla. Vierailtiin myös Karhuvuorella

LENKKIKAVERIT keväällä 2021

Tule mukaan lenkkikavereiden mahtavaan porukkaan! Lenkkikaverit kokoontuu maanantaisin yhteisen liikunnan pariin. Liikumme ulkona niin paljon kuin mahdollista, huonon sään vallitessa siirrymme sisätilaan. Kokoontuminen pääsääntöisesti klo 18.00.  Lenkkikavereiden kausi alkaa maanantaina 30.8.2021 klo 18.00 kokoontumisella koulun pihalle.

Vesihölkkää Nuikonlahdessa
Mukavaa liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa.
Lenkkikaverit retkellä sianpääjärvellä
Lenkkikaverit patikoimassa Aaslalla. Vierailtiin myös Karhuvuorella

LENKKIKAVERIT

Lenkkikaveritoiminta on tarkoitettu aikuisille naisille ja miehille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa mukavassa seurassa. Kokoonnumme viikottain yhteisen harrastuksen pariin ja harrastettaviin lajiin voit vaikuttaa kirjoittamalla toiveet ilmoittautumisen yhteydessä. Lenkkikaverit kokoontuvat maanantaisin joko sisälle liikuntasaliin tai ulos ulkoliikuntaan.

Anita Pajula hölkkää uudessa hölkkähatussa, joita on tilattu lisää myös muille hölkkääjille. Haluamme näkyä vedestä...
Farmers golffia
Pyöräretkellä