Aikuisliikunta

YHTEISLENKIT syksyllä 2022

Yhteislenkillä voit joko hölkätä tai kävellä mukavassa seurassa. Yhteislenkeillä hölkötellään joka keskiviikko, lähtö on pääsääntöisesti koulun pihalta klo 19.00. Tule mukaan iloiseen porukkaan! Ensimmäinen kerta ke 7.9.

 

Juokseminen kannattaa!

Juokseminen on helppo, halpa ja suosittu tapa harrastaa liikuntaa. Uusi meta-analyysi on nyt koonnut tieota juoksemisen terveysvaikutuksista, jotka tekevät lajista lähes ylivertaisen moniin muihin liikuntamuotoihin verrattuna. Yleisesti ottaen juoksijoilla on 25-40 % prosenttia pienempi ennenaikaisen kuoleman riski. Myös muut juoksijoiden elintavat ovat yleensä terveydelle suotuisia. Juoksemisen terveyttä edistävät mekanismit ovat moninaiset. Juoksu vaikuttaa verenpaineeseen, veren rasva-arvoihin, sokerinkäyttökykyyn ja muihin lihas- ja verisuonitason asioihin. (Liikunta ja tiede –lehti 2-3/17)

 

 

 

Naisten ja miesten treenimix

Aikuisten naisten ja miesten treenimix -tunnit ovat monipuolista peruskuntoliikuntaa. Kunnon kohtusta ja lihaskuntoharjottelua oman kehon painolla sekä erilaisilla välineillä. Tunneilla pystyt itse määrittelemään tehon ja vauhdin oman kuntotasosi mukaan. Tunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuudenm ja loppuvenyttelyn.

Treenimixin aikataulu 1.9.-24.11. (viikolla 42 ei treenimixiä ole).

Ohjaajana Marika Lineri (liikunnanohjaaja AMK)

 

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.


Aikuisten lentopallo

  • valitettavasti aikuisten lentopallo on loppunut pelaajien vähyyden vuoksi

 


 

 

 

Aikuisten sähly

Aikuisille maanantaisin klo 20.00 liikuntasalissa.

Rymättylän Soihdun liikunnallinen kirkkopyhä. Vaellus Majakkaan kirkkokahville.

 Kuvasatoa Härmälänrotkon pyöräretkeltä.

Perhesähly

Torstaisin klo 18:00-18:50 liikuntasalissa. Tervetuloa pelaamaan äidit, isät ja lapset, jotka ovat vähintään 3. luokalla.

ensimmäinen kerta 13.1.2022