Aikuisliikunta

YHTEISLENKIT keväällä 2020

Yhteislenkit jatkuvat jälleen, tule mukaan kävelemään, kävely-hölkkäämään tai hölkkäämään. Kunto nousee säännöllisellä liikunnalla ja yhteislenkeillä saat vielä samanhenkistä seuraakiin niin matka taituu mukavasti.

Kävellen tai hölkäten keskiviikkoisin klo 19.00 tai klo 19.15. Teemme noin tunnin pituisen lenkin porukalla. Tule mukaan, jos kaipaat kaveria ja hyvää seuraa. Ensimmäinen kerta keskiviikkona 8.1.2020 klo 19.00 ja lähtöpaikka koulun piha.

ILMOITTAUTUMINEN

Juokseminen kannattaa!

Juokseminen on helppo, halpa ja suosittu tapa harrastaa liikuntaa. Uusi meta-analyysi on nyt koonnut tieota juoksemisen terveysvaikutuksista, jotka tekevät lajista lähes ylivertaisen moniin muihin liikuntamuotoihin verrattuna. Yleisesti ottaen juoksijoilla on 25-40 % prosenttia pienempi ennenaikaisen kuoleman riski. Myös muut juoksijoiden elintavat ovat yleensä terveydelle suotuisia. Juoksemisen terveyttä edistävät mekanismit ovat moninaiset. Juoksu vaikuttaa verenpaineeseen, veren rasva-arvoihin, sokerinkäyttökykyyn ja muihin lihas- ja verisuonitason asioihin. (Liikunta ja tiede –lehti 2-3/17)

PILATES NAISILLE JA MIEHILLE keväällä 2020

Jatkuu lauantaisin klo 12.00-13.00,  Ohjaajana Hanna Viljanmaa. Keväällä Pilates -ryhmä kokoontuu 13 kertaa, ensimmäinen kerta keväällä 4.1. Ilmoittaudu mukaan!

Pilatesta EI ole la 25.1., 15.2. ja 22.2.
Hinta kevätkaudelta 55€.

ILMOITTAUTUMINEN

SULKAPALLO keväällä 2020

Rymättylän Soihdun avoin sulkapallovuoro liikuntasalissa sunnuntaisin klo 18.00-19.00. Ensimmäinen kerta kevätkaudella su 12.1.   Voit osallistua toimintaan maksamalla jäsenmaksun ja toimintamaksun 10€.  Mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös leikkimielisen sulkapalloturnauksen.

Rymättylän Soihdun liikunnallinen kirkkopyhä. Vaellus Majakkaan kirkkokahville.

Kuvasatoa Härmälänrotkon pyöräretkeltä.

Markku Heinonen

Siihen sitten jotenkin innostui

Klikkaa kuvaa ja lue lisää Rannikkoseudun jutusta.